TravelTeam Official Site

Berlin, Alemania

Porta de Brandeburgo

La Porta de Brandenburg és una antiga porta d’entrada a Berlín i un dels principals símbols tant de la ciutat com d’Alemanya.

No es tracta d’un arc de triomf, sinó que era l’accés, a manera de propileus, al «Nuevo Berlín» de l’època. Està situada en el centre actual de la ciutat, en la Plaça de París, formant el final de l’avinguda Unter den Linden i marcant el començament del gran parc Tiergarten i de l’avinguda Straße des 17.juni.

Reichstag

L’edifici del Reichstag es troba en el barri del Tiergarten, en el districte Mitte de Berlín, capital d’Alemanya.

Va ser la seu del Reichstag en temps del II Imperi alemany i més tard del parlament de la República de Weimar. Des de 1994 es reunix allí cada cinc anys l’Assemblea Federal per a triar el president d’Alemanya i des de 1999 és el lloc de reunió del parlament alemany

L'illa dels Museus

L’illa dels Museus és el nom de la mitat septentrional de la Spreeinsel, una illa en el riu Spree, en el centre de Berlín, Alemanya (la part meridional de l’illa s’anomena Fischerinsel, que significa «Illa dels Pescadors»).

L’illa va rebre el seu nom d’uns quants museus de renom internacional que hui ocupen la totalitat de la mitat nord de l’illa. Formades davall diversos reis prussians, les seues col·leccions d’art i arqueologia van passar a una fundació pública en 1918, la Stiftung Preußischer Kulturbesitz, que manté hui les col·leccions i els museus.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2019 TravelTeam