TravelTeam Official Site

Ciutat de Mèxic, Mèxic

Museu Nacional d'Antropologia

El Museu Nacional d’Antropologia és un dels recintes museogràfics més importants de Mèxic i de América.2 Està concebut per albergar i exhibir el llegat arqueològic dels pobles de Mesoamérica, així com per donar compte de la diversitat ètnica actual del país. L’edifici actual del MNA va ser construït entre 1963 i 1964 en el Bosc de Chapultepec per instrucció del president Adolfo López Mateos, qui el va inaugurar el 17 de setembre de 1964. 

Actualment, l’edifici del MNA posseeix 22 sales d’exposició permanent, dues sales de exposicions temporals-tres auditoris. A més alberga el patrimoni de la Biblioteca Nacional d’Antropologia i Història.

museo_nacional_de_antropologia_1936x1296
Bellas_Artes_01

Palau de Belles Arts

El Palau de Belles Arts és un recinte cultural situat en el Centre Històric de la Ciutat de Mèxic, considerat el més important en la manifestació de les arts a Mèxic i una de les cases d’òpera més conegudes del món. Aquest mateix ha estat escenari i testimoni d’impactants esdeveniments tant artístics, socials i polítics del país.

En el seu interior s’hagin diversos escenaris i sales per a la pràctica i exposició d’obres d’art. El Museu Palau de Belles Arts i el Museu Nacional d’Arquitectura s’allotgen dins, el primer exhibeix de forma permanent 17 obres murals de set artistes nacionals executades entre 1928 i 1963 sent el més antic al país dedicat a la producció plàstica nacional.

Castell de Chapultepec

El Castell de Chapultepec és una construcció palatina al centre del Bosc de Chapultepec situat a la Ciutat de Mèxic, a una elevació de 2325 metres sobre el nivell del mar.

Va ser construït en l’època del Virregnat com casa d’estiu per al virrei. Se li va donar diversos usos, des de magatzem de pólvora fins acadèmia militar a 1841. També va ser la residència oficial de l’emperador Maximiliano I de Mèxic (1864-1867) i dels presidents del país entre 1884 i 1935.

Des el 27 de setembre de 1944 va la seu del Museu Nacional d’Història

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2019 TravelTeam