TravelTeam Official Site

Copenhague, dinamarca

Els Jardins Tivoli

Els Jardins Tivoli són una de les majors atraccions en el centre de l’actual Copenhaguen, a Dinamarca. Es tracta d’un parc d’atraccions que inclou nombroses activitats (muntanyes russes, distints trens) a més d’exposicions, de concerts, pantomimes, etc.

Els Jardins Tivoli es van obrir el 15 d’agost de 1843, la qual cosa en realitat ho fa el segon parc d’atraccions més antic de Dinamarca, després de Dyrehavsakken, conservant-se en una forma molt pareguda als seus orígens.

Nyhavnes

Nyhavnes un passeig marítim, canal i zona d’oci del segle XVII situat a Copenhaguen, Dinamarca. S’estén des de Kongens Nytorv fins al port, just al sud del Teatre Real.

Té petit hôtels de colors brillants dels segles XVII i començaments del XVIII, bars, cafeteries i restaurants. Servix com un “port patrimonial” i té molts barcos històrics de fusta.

La Ciutat lliure de Christianiaes

La Ciutat lliure de Christianiaes un barri parcialment autogovernat d’uns 1000 residents.

Cobrix una àrea de 34 hectàrees en el barri de Christianshavn, en la capital de Dinamarca, Copenhaguen. Christiania es va establir amb un estatus semilegal de comunitat de veïns que s’autoproclama independent de l’Estat danés.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2019 TravelTeam