TravelTeam Official Site

Madrid, Espanya

El Palau Reial de Madrid

El Palau Reial de Madrid és la residència oficial del rei d’Espanya; no obstant això, els actuals reis no habiten en ell, sinó Al Palau de la Zarzuela, per la qual cosa és utilitzat per a cerimònies d’Estat i actes solemnes.

Amb una extensió de 135 000 m² i 3418 habitacions (en superfície, quasi el doble que el Palau de Buckingham o el Palau de Versalles) , és el palau reial més gran d’Europa Occidental,y un dels més grans del món.

El Museu Nacional del Prado

El Museu Nacional del Prado, a Madrid, és un dels més importants del mundo,así com un dels més visitats.

Singularment ric en quadros de mestres europeus dels segles XVI al XIX, segons l’historiador de l’art i hispanista Jonathan Brown «pocos s’atrevirien a posar en dubte que és el museu més important del món en pintura europea».

La Porta del Sol

La Porta del Sol és una plaça de la ciutat espanyola de Madrid. En ella es troba des de 1950 el denominat Quilòmetre Zero de les carreteres radials del país.

L’edifici més antic de la Porta del Sol és la Casa de Correus i en ella destaca el rellotge de torre que va ser construït i donat en el segle XIX per José Rodríguez de Losada, i les campanades de del qual les 12 de la nit del 31 de desembre marquen la tradicional presa del dotze raïm a la gran majoria dels espanyols.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2019 TravelTeam