TravelTeam Official Site

París, França

Torre Eiffel

La torre Eiffel, inicialment anomenada la tour de 300 mètres (torre de 300 metres).

Situada a l’extrem del Camp de Mart a la riba del riu Sena, aquest monument parisenc, símbol de França i de la seva capital, és l’estructura més alta de la ciutat i el monument que cobra entrada més visitat del món, amb 7,1 milions de turistes cada año.5 amb una alçada de 300 metres, perllongada més tard amb una antena fins als 324 metres, la torre Eiffel va ser l’estructura més elevada del món durant 41 anys. Va ser construïda en dos anys, dos mesos tres dies.

Arc de Triomf de París

L’Arc de Triomf de París és un dels monuments més famosos de la capital francesa i probablement es tracti de l’arc de triomf més cèlebre del món. Construït entre 1806 i 1836 per ordre de Napoleó Bonaparte per commemorar la victòria en la batalla d’Austerlitz, antigament anomenada plaça de l’Estrella.

Té una alçada de 50 m, una amplada de 45 m i una profunditat de 22 m. La volta gran mesura 29,19 m d’alt per 14,62 m d’ample, mentre que la petita mesura 18,68 m d’alt per 8,44 m d’ample. És gestionat pel centre dels monuments nacionals.

Museu del Louvre

El Museu del Louvre és el museu nacional de França consagrat a l’art anterior a l’impressionisme, tant belles arts com arqueologia i arts decoratives. És un dels més importants del món. Està situat a París (França), a l’antic palau reial del Louvre, i actualment promou dues subseus, a Lens (França) ia Abu Dhabi (Emirats Àrabs Units).

És el museu d’art més visitat del món, molt famós per les seves obres mestres, especialment La Gioconda de Leonardo da Vinci. El Louvre és un dels museus més grans del món.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2019 TravelTeam