TravelTeam Official Site

Seül, Corea del sud

Changdeokgung

Changdeokgung és un conjunt de palaus dins d’un gran parc a Seül, Corea del Sud. És un dels grans palaus construïts per la Dinastia Chosŏn i, per causa de la seva localització a l’est del Palau de Gyeongbok és moltes vegades anomenat Palau de l’Est.

Ch’angdokkgung era el palau preferit de molts reis de la dinastia Chosŏn i té molts elements coreans datats del període dels Tres Regnes de Corea que no van ser incorparados al més formal Gyeongbokgung.

Les portes del Palau van ser usades per filmar el famós drama coreà Dae Jang Geum en 2000.

Va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco l’any 1997.

Gyeongbokgung

Gyeongbokgung va ser el palau principal durant la dinastia Joseon (1392-1910). És un dels «cinc palaus de Seül» i compta amb sis-cents anys d’història.

1280px-Korea-Gyeongbokgung-04

Santuari de Chongmyo

El Temple de Chongmyo o Jongmyo, a la ciutat de Seül, a Corea del Sud, és el més antic i autèntic dels santuaris reals confucionistas que s’han conservat. Va ser declarat Patrimoni de la Humanitat, per la UNESCO, l’any 1995. El Temple de Chongmyo va ser consagrat als avantpassats de la dinastia Chosŏn, té actualment el mateix aspecte que tenia al segle XVI. Custòdia les tauletes que registren els ensenyaments de l’anterior família reial. Cerimònies rituals que encara uneixen la música, el cant i la dansa, es realitzen allà, perpetuant una tradició que comença al segle XIV. El ritu real ancestral del santuari de Jongmyo i la seva música van ser proclamats el 2001 i inscrits en 2008 en la Llista representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la Unesco.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2019 TravelTeam