TravelTeam Official Site

Toronto, Canadà

1280px-Casa_Loma

La Casa Loma

La Casa Loma és una gegantina mansió, i actualment una atracció turística de la ciutat canadenca de Toronto, província d’Ontario.

Va ser construïda per l’excèntric multimilionari Henry Mill Pellatt que intentava copiar el castell de Balmoral, (Escòcia). Amb els seus 6011 m² i 98 habitacions, era la major residència de Canadà, quan va ser completada en 1914. No obstant això, les seves altíssims despeses de manteniment van arruïnar a Pellatt. El 1933, la ciutat de Toronto es va apropiar de la mansió, a causa d’un deute de 27 000 dòlars. El 1937, va ser oberta al públic en general com a museu.

El seu propietari la va cridar així, en espanyol, per estar situada precisament sobre un turó o pujol de la ciutat de Toronto.

Museu Reial d'Ontario

El Museu Reial d’Ontario, comunament conegut com ROM, és un museu d’història natural del Canadà localitzat a la ciutat de Toronto (província d’Ontario), prop de l’extrem nord de Queens Park i de la Universitat de Toronto, amb l’entrada principal per Bloor Street. El Museu Reial d’Ontario va ser fundat en 1912 i va ser part de la universitat fins a 1968; avui en dia, el museu i la universitat treballen junts en molts projectes.

1280px-Royal_Ontario_Museum_1_(8032229462)
Grenadier_Pond_in_Toronto_in_2007

high park

High Park és un parc municipal de Toronto, Ontario, Canadà. Té una superfície de 161 hectàrees, i és un parc mixt recreatiu i natural, amb instal·lacions esportives, equipaments culturals, instal·lacions educatives, jardins, parcs infantils i un zoològic.

Un terç del parc roman en estat natural, amb una rara ecologia de sabana de roure. High Park va ser obert al públic el 1876 i es basa en un llegat de terra de John George Howard a la ciutat de Toronto. Mentre Rouge Park és el parc més gran de la ciutat, High Park és el parc més gran de la ciutat, ja que Rouge Park s’estén a les ciutats veïnes de Markham i Pickering.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2019 TravelTeam