TravelTeam Official Site

Ciudad del cabo, Sud-àfrica

Tablemountain_Cape_Town

Muntanya de la Mesa

Muntanya de la Mesa és una muntanya de cim pla en un lloc prominent molt conegut que domina la Ciutat del Cap a Sud-àfrica. És un dels símbols més representatius de la ciutat, apareixent en la seva bandera i altres insígnies de governs locals.

Com a part central del Parc Nacional Muntanya de la Taula, és també una important atracció turística a la qual molts visitants accedeixen utilitzant un telefèric o fent excursió per arribar al cim. Al novembre de 2011, va ser declarada una de les guanyadores del concurs de les Set meravelles naturals del món.

Cap de Bona Esperança

El cap de Bona Esperança és un terme localitzat en l’extrem sud d’Àfrica. El primer europeu a albirar-va ser el navegant portuguès Bartolomé Díaz en l’any 1488.

1920px-Cabo_de_Buena_Esparanza,_Sudáfrica,_2018-07-23,_DD_73
Table_mountain

Parc nacional Muntanya de la Taula

Parc Nacional Muntanya de la Taula, anteriorment conegut com el Parc Nacional de la Península del Cap (Cape Península National Park), és un parc nacional a la Província Occidental del Cap, Sud-àfrica, proclamat el 29 de maig de 1998 amb el propòsit de protegir el medi ambient de la Cadena de la Muntanya de la Taula, i en particular la rara vegetació de fynbos. El parc és administrat pels Parcs Nacionals Sud-africans.

El parc conté dos llocs històrics ben coneguts: Muntanya de la Taula, per la qual el parc obté el seu nom; i el Cap de Bona Esperança, l’extremitat més meridional d’Àfrica.

pròxim Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2019 TravelTeam